Kültür Yolu Festivali süresince şehre gelecek yerli ve yabancı ziyaretçilere daha nitelikli hizmet sunulması amacıyla düzenlenen eğitimler, KAYMEK A.Ş. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi Psikolojik Danışmanı Muhammed Ali Akdağ tarafından verildi.
Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi’nde Psikolojik Danışman olarak görev yapan Muhammed Ali Akdağ, konuya ilişkin yaptığı konuşmada, ‘Kurumsal İletişim, Hizmet Yönetimi, Mesleki ve Kurumsal Aidiyet, Öfke Kontrolü, Stres Yönetimi, Mesleki Etik ve İşyeri Kuralları, İş Birliği ve Takım Çalışması’ gibi konularda müze personeline eğitimler sunduklarını kaydederek, gerçekleştirilen eğitimin faydalı olması temennisinde bulundu.
Akdağ, bu imkanları sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve ekibine teşekkür etti.
Büyükşehir belediyesi bünyesinde hizmet veren müzelerde, danışma, güvenlik görevlisi, rehber ve idarecilere kadar bütün personelin eğitim aldığı çalışmada hazırlıkların sürdüğüne işaret eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Müzeler ve Tarihi Yapılar Şube Müdürü Serkan Kaya ise ziyaretçilere daha iyi hizmet verebilmek adına bu çalışmaların planlandığını dile getirerek, Başkan Büyükkılıç’a ve çalışmalarda emeği geçen personele teşekkürlerini iletti.
Eğitim çalışmalarında, Kültür Yolu Festivali’ne de hazırlık anlamında ziyaretçilerle sağlıklı iletişim kurmanın yanı sıra, kurumsal aidiyetin güçlendirilmesi, ekip çalışmasının geliştirilmesi ve hizmet kalitesinin arttırılması hedeflendi.
Hibya Haber Ajansı
© Copyright 2025 akdeniznews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.