Reklam
Tarih : 2025-04-17 09:49:44

Marbaş Menkul Değerler'den şirket haberleri

Marbaş Menkul Değerler'in şirketlere ilişkin analizinde, Naturelgaz Sanayi ve Ticaret AŞ'nin, Çaykur'un 17 adet fabrika için açmış olduğu Doğalgaz LNG CNG ihalesine ilişkin doğal gaz tedarik sözleşmesi imzaladığı "İhale bedeli 534.699.400 TL'dir" denildi.

Analizde şirketlere ilişkin şu bilgiler verildi:

"KZBGY: Muğla 1. İdare Mahkemesi E: 2024/980 esas numaraları davada 2025/436 numaraları kararıyla davanın reddine karar verdi. Karara şirket tarafından istinaf mahkemesine başvurularak itiraz edilecek.

"LINK: Şirketimiz, ölçeklenebilir, çok kiracılı (multi-tenant) ve yapay zeka destekli yeni nesil bir Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) platformu geliştirilmesine yönelik Link Cloud ERP projesi Gazi Üniversitesi Teknopark yönetimi tarafından 16.04.2025 tarihinde onaylanmıştır. Projemiz; Finans, Muhasebe, Satış, Stok, Üretim, İK, CRM, Proje Yönetimi, Bakım ve Tedarik Zinciri gibi temel modülleri entegre bir şekilde sunacaktır.

"TUKAS: Şirketimizin işletme sermayesi finansmanı ihtiyacı nedeniyle kullandığı kredilere karşılık olarak; Yapı ve Kredi Bankası A.Ş tarafından, maliki olduğumuz İzmir ili, Torbalı ilçesi, Çaybaşı Mahallesi, Aydın Caddesi N:51 adresinde bulunan fabrikamızın bina ve arsası üzerine 29.11.2019 tarih ve 23619 yevmiye no ile 1. derecede tesis edilen 614.400.000.- (altıyüzondörtmilyondörtyüzbin) TL tutarındaki ipotek, kullanılan kredilerin tamamı kapatıldığından bugün (16.04.2025) itibariyle kaldırılmıştır. 

"KLRHO: yüzde 81,5 bağlı ortaklık Referans Sigorta, şirket merkezini Kiler GYO'nun mülkiyetinde bulunan Sapphire Ofis'te yer alan 1.100 m²'lik alana taşıdı. 

"SMART: İBB Platform, Devops, Mobil Uygulama ve Web Yazılım Geliştirme Süreçleri Yönetimi İşi" sözleşmesi KDV hariç 23.250.000 TL bedelle Gardiyan Sistem Güvenlik Teknolojileri ile imzalandı. 

"MEGAP: Şirket yüzde 200 oranında bedelli sermaye arttırımı kararı aldı."

  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2025 akdeniznews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.