Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, AK Parti Erzincan Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Söz Gençlikte” programında gençlerle buluşarak, fikirlerini, beklenti ve hedeflerini dinlediklerini belirtti.
Türkiye’nin enerji alanında önemli bir dönüşüm gerçekleştirdiğini dile getiren Bakan Bayraktar, “Yıllarca azimle, sabırla ve büyük bir inançla, başaramazsınız diyenlere inat çalışarak ülkemiz için hayal görülen her şeyi gerçeğe dönüştürdük.” ifadesine yer verdi.
Bayratar, Karadeniz’de kendi gazını üreten, Gabar’da petrolünü çıkaran, nükleer enerjide yılların hayalini hayata geçiren bir Türkiye’yi inşa edildiğine dikkat çekerek, "Bu büyük dönüşümün arkasında kendi mühendislik gücümüze olan inancımız, gençlerimize duyduğumuz güven ve sınırları aşan vizyonumuz bulunuyor." dedi.
Gençlere yönelik çalışmalara devam edeceklerinin altını çizen Bakan Bayraktar, "Gençlerimizin şimdiden ortaya koyduğu vizyon, bu kutlu görevlerin gelecekte emin ellerde olacağına dair inancımızı daha da güçlendiriyor." açıklamasını yaptı.
Hibya Haber Ajansı
© Copyright 2026 akdeniznews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.